Alpha-cursus weer van start

15 augustus 2017 door Josette Huisman
Alpha-cursus weer van start

PAPENDRECHT - Altijd al willen weten waarom geloven voor christenen verschil maakt in het dagelijks leven? Of gewoon nieuwsgierig naar de betekenis van de Bijbel? Er start weer een Alpha-cursus.

Het wordt de derde keer dat deze interkerkelijke oriëntatiecursus over het christelijk geloof in Papendrecht wordt aangeboden. Er werken inmiddels vier Papendrechtse kerken aan mee: de Elimkerk, de Sionskerk, de Bethlehemkerk en de Baptistengemeente.

De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Tijdens twaalf bijeenkomsten ontdekt u waar het in het christelijk geloof om draait. Onderwerpen die voorbijkomen zijn o.a. ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’.

De cursus is gratis en wordt gegeven op twaalf woensdagavonden, waarop we om 18.30 uur beginnen met een warme maaltijd. De eerste avond is op 13 september en geheel vrijblijvend. Daarna kunt u beslissen of u door wilt gaan of niet.

U bent van harte welkom op Poldermolen 7 (het gebouw van de Vrije Baptisten Gemeente, zij-ingang tegenover de tandarts). Wilt u meer informatie over deze Alpha in Papendrecht of wilt u zich opgeven? Neem dan contact op met Laurens Heijboer, laurensheijboer@baptistenpapendrecht.nl, tel. 06-38183117.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.