Opnieuw veel schade door vernielingen in Papendrecht

21 oktober 2013
Opnieuw veel schade door vernielingen in Papendrecht

PAPENDRECHT - Helaas is Papendrecht het afgelopen weekend niet vrij gebleven van criminaliteit. De afgelopen weken is het ieder weekend wel prijs.

Zaterdagavond is er ingebroken in een woning aan de Muilwijckstraat.

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er meerdere vernielingen gepleegd. Een aantal bushokjes werd vernield (Wieklaan en Vrijheer van Eslaan) en de ramen van de kantine van de handbalvereniging aan het Van der Palmpad werd ingegooid.

Verschillende auto's werden in de nacht van vrijdag op zaterdag opengebroken en verschillende goederen werden weggenomen, zoals gereedschappen. Dit gebeurde voornamelijk in de wijken Oostpolder en Westpolder.

Afgelopen nacht werden uit verschillende auto's de airbags weggenomen. Dit gebeurde voornamelijk in de wijken Wilgendonk en Oostpolder.

Heeft u informatie over bovenstaande incidenten? Dan horen wij dat graag! U kunt ons bereiken via 0900-8844.

Foto's: Pieter van den Berg.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.