Verschillende vernielingen in Papendrecht

09 oktober 2012
Verschillende vernielingen in Papendrecht

PAPENDRECHT - In de nacht van Zaterdag op Zondag 7 oktober zijn er in Papendrecht verschillende vernielingen gepleegd. Container branden bij de Lage Waard en op de loopbrug bij Interval, een vernield bushokje aan de Jan Steenlaan en vandaag is bekend geworden dat er ook ruiten vernield zijn bij Activiteitencentrum Gemiva Groep aan de Jacob Catslaan en bij Het Visnet aan de Pieter Lagendijkstraat.
 
“We zijn erg geschrokken,” verteld Simone Rietveld van het Visnet. “Het glas lag op de tafels en volgens de glaszetter lijkt het op een kogelgat. We laten er nu veiligheidsglas in terug plaatsen want ik zie dit niet graag nog een keer gebeuren met mensen binnen”.
 
Heeft u misschien iets gehoord of gezien? Uw tips zijn welkom bij de Politie via 0900-8844

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.