Informatiedag bij de volksuniversiteit

10 augustus 2017 door Josette Huisman
Informatiedag bij de volksuniversiteit

PAPENDRECHT - In de week van 22 augustus wordt het nieuwe programmakrantje van Volksuniversiteit Papendrecht verspreid in Papendrecht. In dit programma staan alle cursussen en workshops op het gebied van talen, tekenen en schilderen, creativiteit,  persoonlijke ontwikkeling en gezondheid, computeren, koken en wijnen en op het gebied van kunst en cultuur schematisch vermeld.

Open dag
Op zaterdag 26 augustus organiseert de VU een open dag, waarop een groot aantal docenten aanwezig zal zijn om informatie te verstrekken over hun cursus. Tijdens deze informatiedag kunt u in VU-gebouw ‘De Springplank, Vondellaan 158 te Papendrecht van 10.00 tot 14.00 uur creatief werk van cursisten en docenten bekijken en eventueel meteen een keus maken welke lessen u het komende jaar wil volgen.

Wie al ingeschreven heeft of dat ter plekke doet én contant betaalt (pinnen is mogelijk) ontvangt 5% korting op het cursusgeld (niet op materialen of ingrediënten). Na 26 augustus geldt de kortingsregeling regeling niet meer, maar kunt u uiteraard nog het hele cursusseizoen inschrijven en pas voor aanvang van de cursus betalen.

Voor meer inhoudelijke informatie of voor inschrijving kunt u ook kijken op de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.