Gökhie's Haarmode toch weer open

07 augustus 2017
Gökhie's Haarmode toch weer open

PAPENDRECHT - Zeer onverwacht is Gökhie's Haarmode aan het Bosch 29 sinds vandaag weer geopend. Gisteren had de kapperszaak op de Facebookpagina de openingstijden gewijzgd, waarop diverse klanten verbaasd reageerden met de vraag of de zaak daadwerkelijk weer open gaat. En Gökhie's Haarmode beantwoordde hierop bevestigend.

Op de website van de Kamer van Koophandel is Gökhie's Haarmode wel uitgeschreven.

Op 29 juli 2017 had Gökhie's Haarmode aangegeven de zaak definitief te sluiten wegens privé omstandigheden. Hierop ontving de zaak veel reacties van klanten, die het heel vervelend vonden dat de zaak was gesloten.

Update 17:50 uur: Gökhan verschaft nu zelf eindelijk duidelijkheid op hun FB-pagina:

"Beste Trouwe klanten van Gökhie's Haarmode,

Helaas kregen jullie vorige week te horen dat Gökhie's Haarmode definitief is gesloten. Om verwarring te voorkomen, wil ik jullie hierbij mededelen dat Gökhie's Haarmode is overgenomen en een andere eigenaresse heeft, Tamara Vink. Ook wil jullie mededelen dat Gökhie's niet failliet is verklaard, maar zoals ik al eerder had vermeld is het gesloten wegens privé omstandigheden.

Bedankt voor jullie medeleven en begrip.

Gökhan".

Bron afbeelding: Facebook

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.