Gökhie's Haarmode heeft haar deuren gesloten

01 augustus 2017
Gökhie's Haarmode heeft haar deuren gesloten

PAPENDRECHT - Gökhie's Haarmode aan het Bosch 29A was een begrip in Papendrecht. Bij Gökhie's Haarmode hielpen ze je graag persoonlijk, professioneel en zorgden ze ervoor dat je altijd met een glimlach weer naar buiten ging. Met name veel jongeren uit Papendrecht en omgeving waren klant bij Gökhie's.

Maar ook deze kapperszaak moest helaas onlangs zijn deuren sluiten.

In hun eigen woorden: "Helaas wil ik jullie mededelen dat Gökhie's Haarmode wegens privé omstandigheden per 29/07/2017 definitief gesloten is."

Op facebook staan inmiddels veel reacties van klanten, die het heel vervelend vinden dat de zaak gesloten is. 

Bron afbeelding: Facebook

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.