Gemeente start vervanging openbare verlichting

03 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Gemeente start vervanging openbare verlichting

PAPENDRECHT - Er is gestart met de vervanging van 400 lampen van de bestaande lichtobjecten in Papendrecht. Een lamp heeft een beperkt aantal branduren. Bij overschrijding van deze branduren is de kans op spontane uitval van de lamp groter.

Vlak voordat een groep lampen (per straat of gebied) het theoretische aantal maximale branduren hebben bereikt worden deze groepsgewijs vervangen. Door de gelijktijdige vervanging is er veel minder lichtuitval. Dit is een kostenefficiënt en levert een kwalitatief betere openbare verlichting. De overlast voor de inwoners ten gevolge lichtstoringen wordt hiermee beperkt.

Bron foto: Gemeente Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.