Twinkeltje start nieuw seizoen met goed bezochte Workshop

02 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Twinkeltje start nieuw seizoen met goed bezochte Workshop

PAPENDRECHT - Na een zomersluiting van een maand is Twinkeltje op 1 augustus een nieuw seizoen van start gegaan met een workshop ‘handlettering’. Ondanks de vakantietijd, of misschien juist: dankzij de vakantietijd, werd de creatieve avond druk bezocht.

De gezellige winkel met 2e hands spullen die een jaar geleden haar deuren opende is een initiatief van Cora Donk, bestuurslid van de Papendrechtse stichting ‘Traveling Light’. Twinkeltje is veel meer dan alleen maar een zaakje met 2e hands spullen. Ontmoeting, creativiteit en zingeving staan centraal. Er is ruimte en gelegenheid voor een kopje koffie en een goed gesprek, er worden diverse gebedsavonden georganiseerd en het is tevens opstapplaats voor de fietslessen die Cora Donk en Anneke Stehouwer aan migranten-vrouwen geven.

De opbrengst van de verkopen en workshops komt bovendien volledig ten goede aan de projecten die stichting Traveling Light door heel Europa ondersteunt. Deze projecten hebben veelal te maken met de zorg voor daklozen, armen, verslaafden, prostituees en ontheemden.

Ook voor de maand augustus staan er weer diverse evenementen gepland die door Traveling Light in Twinkeltje worden georganiseerd, waaronder een missieavond op donderdag 17 augustus waarin Oekraïne centraal zal staan. Sergey & Mariana Glushko uit Kiev zullen te gast zijn en het een en ander vertellen over het werk onder daklozen en verslaafden in hun land. Vanaf half acht is er inloop met koffie en thee. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis, wel zal een collecte worden gehouden voor het werk van Teen Challenge (Christelijke verslaafdenzorg en -rehabilitatie) in Oekraïne.

Twinkeltje is elke zaterdagmiddag open van 12:00 tot 17:00 uur. Korenbloemstraat 20. Voor meer informatie, zie www.facebook.com/twinkeltjepapendrecht of www.traveling-light.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.