Arno Janssen nieuwe columnist Papendrecht.net

01 augustus 2017
Arno Janssen nieuwe columnist Papendrecht.net

PAPENDRECHT - Per 1 augustus 2017 heeft Papendrecht.net een nieuwe columnist: Arno Janssen. HIj volgt Herman Nieuwstraten op, die anderhalf jaar lang columns voor deze site heeft geschreven. Papendrecht.net wil Herman hiervoor nogmaals hartelijk danken.

Arno Janssen (1964) is sinds 2012 woonachtig in Papendrecht en namens het Papendrechts Algemeen Belang (PAB) lid van de gemeenteraad en de Drechtraad.

Hij is getrouwd met Madelon en woont met 5 van zijn 7 kids en zijn schoonvader onder 1 dak. Als universitair geschoold juridisch bestuurswetenschapper heeft Arno vooral veel gewerkt voor de rijksoverheid (o.a. onderzoeker, adviseur, strateeg en senior-beleidsmedewerker).

Ook is hij ruim tien jaar ondernemer in Frankrijk geweest. Nu is hij ondernemer in Dordrecht, redactielid van RaadsledenNieuws, schrijver en soms nog muzikaal actief.

ZIjn belangrijkste drijfveer is het belang van de inwoners en ondernemers in Papendrecht. Wat dat betekent wordt duidelijk in de meer dan 400 politieke blogs die hij sinds 2014 heeft geschreven en in de vele interacties met Papendrechters op social media.

En vanaf heden dus ook in columns op Papendrecht.net, die hij wekelijks zal publiceren.

Bekijk hier zijn eerste column: www.papendrecht.net/column.html. Reacties zijn altijd welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.