Uitslaande brand in de Stellingmolen

03 augustus 2013
Uitslaande brand in de Stellingmolen

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 2 augustus kwam rond 19:00 uur de melding dat er brand was uitgebroken in een woning aan de Stellingmolen in Papendrecht. De brandweer van Papendrecht en Dordrecht rukten hierop uit met twee tankautospuiten en schaalden op naar middelbrand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de woning. Na enige tijd wisten de brandweerlieden de brand onder controle te krijgen en kon het sein brand meester worden gegeven. Naar de oorzaak van de brand zal een onderzoek worden ingesteld. 

Foto: Pieter vd Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.