Oude vrouw beroofd door vrouw die zich uitgaf als iemand van de thuiszorg

26 juli 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Oude vrouw slachtoffer geworden van babbeltruc: Een bewoonster van de Pelsertflat aan de Rembrandtlaan is dinsdag 25 juli slachtoffer geworden van een babbeltruc. Bij de woning van de vrouw werd tussen 17.00 en 17.10 uur aangebeld. Een vrouw die zich voordeed als iemand van de thuiszorg praatte zich de woning binnen. De oudere vrouw had vlak daarvoor geld gepind.

Zij vroeg of de oudere vrouw zich thuis kon redden en vroeg haar in de keuken te laten zien hoe ze kookte. De vrouw van de ‘thuiszorg’ moest naar iemand bellen. Ondertussen heeft de vrouw geld gestolen uit de tas van de oudere vrouw. De tas stond nog op de bank. Het ging om een kleine jonge vrouw die iets van een blouse droeg met kant.

Het zou gaan om een vrouw van rond de twintig. Ze had halflang blond haar. Ongeveer 1.60 lang en ze droeg een soort blouse met kant. Het vermoeden bestaat dat er een tweede persoon bij betrokken geweest is, maar deze is niet gezien. Ze sprak goed Nederlands.

Heeft u informatie neem dan contact op met de politie 0900-8844

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.