Tentoonstelling 'Verstild Papendrecht' in zomervakantie ook open

10 juli 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Sinds 8 april loopt in het museum van Dorpsbehoud aan de Veerdam de tentoonstelling “Verstild Papendrecht”. Schilderijen en tekeningen, grotendeels uit eigen depot geven een uniek beeld van het dijkdorp aan de Noord en de Beneden Merwede. De tentoonstelling is tevens een uitnodiging aan iedereen, die haar of zijn favoriete plekje in Papendrecht wil gaan tekenen of schilderen. Inspiratie is in het museum beslist te vinden.

Ook is er aan de interactie gedacht. Op de schildersezel  zijn al bezoekers bezig geweest het schilderij verder af te maken. Iedereen kan aan de hand van het elektrobord “testen” of de schilderijen en tekeningen niet alleen gezien zijn, maar ook goed zijn bekeken. We nodigen de jeugd uit tekeningen en schilderijen in het museum tentoon te stellen.  Voor de mooiste werkstukken hebben we een leuke verrassing.

Ook tijdens de zomervakantie is het museum op woensdag van 10.00 tot 12.00 en op zaterdag van 14.00 tot 16.00 open. Iedereen is van harte welkom.

Fototekst:
Philip Veth schetst de contouren van de molen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.