Vier vertrouwde gezichten vertrekken van de Willem

10 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Vier vertrouwde gezichten vertrekken van de Willem

PAPENDRECHT - Op 7 juli begon de vakantie voor zo’n 1450 leerlingen en 145 personeelsleden van het Willem de Zwijger College.  Maar voor vier ‘ouwe getrouwen’  was het even heel anders.

Na 38 jaar gaat Bert de Jong, docent natuur- en scheikunde van zijn pensioen genieten. Fredy Bosman-Pronk heeft 23 jaar aardrijkskundeles gegeven en gaat nu als pensionada door het leven. Fred Bulté heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, nadat hij 19 ½ jaar als fietsenbewaker op de Wilem werkte. Tenslotte verlaat Debby Haex na 12 jaar de school om in haar woonplaats Gorinchem  verder te gaan met het geven van lessen Nederlands.

Geen twijfel mogelijk: de Willem gaat deze bevlogen en aardige personeelsleden zeker missen!

Op de foto Bert de Jong en Fred Bulté (Bron foto: De Willem)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.