Gemeente gaat 650 verkeersborden weghalen

05 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Gemeente gaat 650 verkeersborden weghalen

PAPENDRECHT - Het aantal verkeersborden in Papendrecht gaat de komende tijd met zo’n 15 % omlaag. In totaal worden 650 borden weggehaald. Het college heeft onderzoek laten doen naar de verkeersborden die in de gemeente zijn geplaatst. Daaruit bleek dat op sommige plekken nog verkeersborden bijgeplaatst moeten worden, maar het totaal aantal borden kan flink omlaag.

Veel mensen storen zich aan het woud van borden. Onnodige verkeersborden leiden onnodig af of zorgen dat de borden die wel van belang zijn minder snel worden opgemerkt. Voor de verkeersveiligheid is het belangrijk om te voorkomen dat overbodige borden langs de weg staan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.