Italiaanse Markt op De Meent brengt Papendrecht in vakantiesferen

03 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Italiaanse Markt op De Meent brengt Papendrecht in vakantiesferen

PAPENDRECHT - Op winkelcentrum De Meent was van 29 juni tot en met 1 juli een gezellige Italiaanse Markt te vinden.

Men kon hier lekker rondstruinen en authentieke streekproducten uit de verschillende Italiaanse provincies proeven en kopen. Op de diverse sfeervolle kramen lagen o.a. verschillende soorten pasta’s, kazen, vleeswaren en zoete lekkernijen uitgestald. Ook aan de kinderen was gedacht. Ze mochten zich gratis laten schminken.

Op de zaterdag zorgden de broers Carmelo en Giuseppe met hun optredens voor extra sfeer. Ten slotte kon men middels een coupon, die werd uitgedeeld aan het winkelend publiek door het promotieteam van De Meent, een gratis bol ijs krijgen bij Gebo Gelato Papendrecht en Arthur Tuytel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.