Start bouw laatste fase De Hooght in Papendrecht

29 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Start bouw laatste fase De Hooght in Papendrecht

PAPENDRECHT - Feestelijke handeling met confetti en persoonlijke boodschap. In aanwezigheid van wethouder Kees Koppenol van de gemeente Papendrecht heeft projectontwikkelaar en bouwer VORM vandaag met bewoners en andere betrokkenen de start van de bouw van de laatste fase van het project De Hooght in Papendrecht gevierd.

De toekomstige bewoners kregen de gelegenheid een persoonlijke boodschap in te laten storten. De persoonlijke boodschappen werden in het teken van een behouden bouw door wethouder Koppenol ingestort in de bouwgrond. Kees Koppenol geeft aan: “De ontwikkeling van De Hooght is gestart met de nieuwbouw van het Apollo-hotel en luxe appartementen.

Nadat in 2012 het bestemmingsplan was gewijzigd, startte de nieuwbouw van het sportcentrum. Vervolgens zijn de woningen van fase 1 en 2 opgeleverd. De laatste fase van De Hooght is het sluitstuk van de gehele gebiedsontwikkeling.”

“Deze laatste fase bestaat uit 39 eengezinswoningen”, laat Peter Klink, Adjunct-directeur van Vorm Ontwikkeling weten. “Dit is de laatste bouwfase in de omvangrijke gebiedsontwikkeling van de Sportlocatie. Alle woningen zijn verkocht. De oplevering staat gepland voor maart 2018. We zijn trots om dit gerealiseerd te hebben in Papendrecht. De Hooght krijgt steeds meer VORM en wordt steeds aantrekkelijker!”

Femke van de Meeberg, projectontwikkelaar van VORM vervolgt: “Bij de bouw van de woningen is voor de wensen van de toekomstige bewoners volop ruimte geweest. Dit is wonen op een toplocatie in Papendrecht. Op loopafstand van het centrum is alles binnen handbereik. Werken, recreëren, winkelen en ontspannen in een dynamische omgeving

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.