Bram Blom nieuwe voorzitter VV Papendrecht

14 juli 2004

PAPENDRECHT – Bram Blom zal tijdens de algemene ledenvergadering in november de huidige voorzitter Ad Matena gaan opvolgen als voorzitter van Voetbalvereniging Papendrecht. Ad Matena is nu 10 jaar voorzitter van de club en wilde eigenlijk een jaar geleden al afscheid nemen als voorzitter, omdat hij het een mooie leeftijd vond om te stoppen (66 jaar). De toenmalige kandidaat-voorzitter Bert van Rooden zag er echter toch van af vanwege de verwachte drukte en Ad Matena besloot er toen nog maar een jaar aan vast te plakken.

Maar ook zijn opvolger Bram Blom was niet gemakkelijk over te streep te trekken. Hij is nu nog jeugdvoorzitter van de vereniging en wilde eerst die taak goed kunnen overdragen. In de persoon van Dick Verschoor heeft hij daar een goede vervanger voor gevonden. Bram Blom was zelf 11 jaar lang jeugdvoorzitter en gaat nu dus een nieuwe uitdaging tegemoet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.