Opendag scheepswerf Slob Papendrecht

09 oktober 2010

PAPENDRECHT - Scheepswerf Slob, onderdeel van Koninklijke De Vries Scheepsbouw B.V., organiseerde zaterdag 9 oktober een open dag. Op de scheepswerf worden cascos gebouwd voor ’s werelds mooiste en meest luxe megajachten.

In een  goed geoutilleerde werf in Papendrecht zetten zo'n 140 medewerkers zich dagelijks in'om de klanten optimaal van dienst te zijn. Scheepswerf Slob wil het personeelsbestand verder uitbreiden, dus is men op zoek naar versterking! Goede vakmensen die graag op uitdagingen afstevenen én willen doorgroeien in hun vakgebied.

Het was een drukte van belang op de scheepswerf in Papendrecht, bezoekers werden door de directie ontvangen en onder het genot van een bakje koffie kreeg men een korte inleiding daarna kon men onder begeleiding een bezoek aan de werf brengen, alwaar een imposant jacht op de bezoeker lag te wachten.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.