Kijkje in de keuken bij Excelsior Papendrecht

19 juni 2017 door Josette Huisman
Kijkje in de keuken bij Excelsior Papendrecht

PAPENDRECHT - Op donderdagavond 6 juli gunt Excelsior Papendrecht de liefhebbers van muziek een kijkje in de veelzijdige muzikale keuken tijdens het jaarlijkse Zomer Pleinconcert.

Het belooft een afwisselend concert te worden, waaraan ook dit jaar alle groepen van de vereniging meewerken. Vooral de jeugdafdelingen zullen goed vertegenwoordigd zijn. Het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest (opleidingsorkest), het Saxofoon Orkest, de Slagwerkgroep en de Junior Slagwerkgroep zullen elkaar afwisselen tijdens een vlot en informeel programma. Ook het orkest zal optreden, tesamen met de leerling-muzikanten.

Het concert zal plaatsvinden op het schoolplein bij het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan / Jacob Catslaan, om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Ieder die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.