Zwem4daagse kijkt terug op succesvol festijn

16 juni 2017 door Josette Huisman
Zwem4daagse kijkt terug op succesvol festijn

PAPENDRECHT - De Nationale Zwem4daagse had dit jaar het motto: " Alle baantjes tellen mee! ". Vier avonden (12 tot en met 15 juni)  zijn er door de deelnemers vele meters gezwommen in het buitenbad van Sportcentrum Papendrecht. Het weer bleef mooi en Zwemvereniging de Geul maakte er een gezellig zwemspektakel van! De laatste avond werd afgesloten met muntjes-duiken voor de jongere deelnemers.

Het bij elkaar gezwommen sponsorgeld gaat dit jaar naar " Spieren voor Spieren". De missie van Spieren voor spieren is om alle spierziekten de wereld uit te helpen. Hoe ze aan dit doel willen werken, leest u op www.spierenvoorspieren.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.