Woonruimte Anti-kraak en werkruimtes te huur in voormalig zorgcentrum De Wieken

16 juni 2017 door Ton Vermeulen
Woonruimte Anti-kraak en werkruimtes te huur in voormalig zorgcentrum De Wieken

PAPENDRECHT - In voormalig zorgcentrum de Wieken aan de Noordhoek zijn er per direct woonruimtes beschikbaar.

In dit pand krijgt men beschikking tot een eigen unit, met een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. De keuken deelt men met de andere gebruikers van het pand en verder kan men genieten van de gedeelde patio (buitentuin). Tevens zijn er per direct werkruimtes beschikbaar.

Voor meer informatie ADHOC beheer www.adhocbeheer.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.