Geslaagde Leerlingen CSG De Lage Waard

16 juni 2017 door Ton Vermeulen
Geslaagde Leerlingen CSG De Lage Waard

PAPENDRECHT - Ook dit jaar zijn er veel leerlingen van CSG De Lage Waard geslaagd voor het examen. Hieronder ziet u een lijst van geslaagden. Papendrecht.net feliciteert hen van harte!

Geslaagd voor het leerwerktraject: Lisa Mol, Mick Verheij, Jari Bot, Angel Lopes en Brittney Scholtes

Geslaagd voor de basisberoepsgerichte leerweg: Erdem Akbaba, Melvyn van Dam, Bianca Evers, Shaquille Faasen, Ivana Filipovic, Richard Huizenga, Aroa Husers, Sharon Kolenbrander, Dirk de Penning, Tommy van der Perk, Thomas Roodnat, Morena Sanders Timmerman, Djovan Scheidelaar, Cheryl Slagboom, Brian Tukker, Jasper de Mutsert, Ipek Akin, Sophie van Arkel, - Bidjai, Sevim Dogan, Arco Garcia Muñoz, Mike Koopmeiners, Thomas Schalekamp, Jorden Versluys, Chaz van Vliet, Nick de Vogel, Jamie Wapperom, Thimo van Wijk, Matthijs Zeldenrust, Sander van Groningen, Sebb Hoogendijk, Anna Linzel, Sandra Langendoen, Jesse den Ouden,  Jochem Sprong, Jummy Adewale, Kamal Aït Belhaj, Derya Al Dabbagh, Aleyna Çelik, Ibrahim El Allach, Jamiro Franzen, Wesley van der Graaf, Danny van 't Hof, Isabelle Janssen, Danillio Keerveld, Tabitha Kinzunga Zika, Inez Lommerse, Ricardo Muilenburg, Cheyenne Naber, Jaimy Noorlander, Jaimy Peea, John Silva, Bjorn Swinkels, Demi Tukker, Damian Versluis, Remon van Vianen, Vienna van Vianen, Ramon de Visser,  Roan van Grootel, Dylan Goud, Lucas Verhage

Geslaagd voor de kaderberoepsgerichte leerweg: Yunan Boers, Luuk Ekkelboom, Jeroen Giezen, Anouk Huizenga, Stephen Klop, Sven van Loenen, Ebony Marchena, Mandy Schuit, Jasper Struijs, Rieno Verheij, Naomi Vis, Jari Zijderveld, Donney Andriessen, Yunus Emre Batman, Demi Bidjai, Christal Dirksz, Gino Dortmont, Thomas Hamm, Manon van der Hoeven, Abigail de Leng, Kristina Manic, Carlos Medina Kok, Charlene Neels, Sander Ostheimer, Chelsie Sanders, Thijmen IJzerman, Roderik van Bokkum, Luna Hermus, Steven Leeflang, Noah Vonk, Nathalie Visser, Babette Baijens, Tristan van den Broek, Kevin van den Heuvel, Sydney Lakerveld, Ilona Langendoen, Whitney Awuyah, Fabiënne Boelaart, Tristan van den Boom, Angela Boon, Michaela Brand, Melvin den Breejen, Robin Brouws, Zita Brouws, Sacha Burger, Romy Candelaria, Rachel Cederpark, Loïs Elwuar, Louisa Zilana Ertik, Bram van de Graaf, Mike Grooten, Annabeth Hollander, Fabian Koot, Naomi de Korte, Jeffrey Kramp, Delano Lints, Sabine Lucas, Romy Lüders,  Kayleigh Madroñal Muñoz, Chimène Moree, Swen van Mourik, Esmee Muller, Max Polak, Mika Rietveld, Kelly van Schaijk, Amber Sengers, Adnan Sileywani, Justin van Sintmaartensdijk, Ricardo Smits, Jeremy van der Stel, Angel Tavares, Raul Tent, Sidny Verdooren, Jelmer van Dijk, Ashley Emwionkpa, Sven van den Heerik, Jesse Stam

Geslaagd voor de theoretische leerweg: Cindy Advokaat, Jorie Bieren, Romy Bochanen, Levi Brockhus, Joram Dekkers, Miranda van Dijk, Leonoor van Griethuijsen, Merlijn de Gruijter, Laura Hartkoorn, Tom Keesmaat, Janna Kogiou, Novi Kooiman, Daniël Korbee, Joy de Lang, William Leenheer, Raoul Leeuwis, Randy Madroñal Muñoz, Ruben Nugteren, Dimitri Parel, Didi Pleune, Christiaan van der Putten, Darren Schilt, Sabine Schuppers, Ivo Singewald, Bradley Snel, Jessi Sonneveld, Anouk Sparreboom, Gabriëlle Stehouwer, Duncan Stoppelenburg, Floris Verhoeven, Kirsten Verloop Bregt Vonk, Amber Aaldijk, Hazim Ahmed, Kelvin van den Berg, Luna Bogaard, Benthe Herks, Onno Kuiters, William Leenaarts, Jochem van Vliet, Bob van der Weide, Ruth van Wingerden, Joy Stortenbeker, Lisanne den Ouden, Eveline de Jong, Anne-Fleur de Joode, Maaike Stout, Jordy Voeteé, Daan de Wit Ottoland Mirco Korevaar, Jamie Alderliesten, Devin Alderliesten, Gijs Eijkelenboom, Chris de Keizer, Stef Mansoor, Mark Salacroup, Marije Stam, Jelle Verhaar, Chimène van Antwerpen, Lucas de Been, Bridget van den Berg, Matt Boer, Jesse Buijks, Senna van Buuren van Zon, Maurice van Dam, Britt Duijzer, Jasper Croese, Miriam van Erk, Dylan Gommers, Joyce Groenendijk, Lauranne Haage, Jeffrey Hartog, Jim de Heer, Sander Heideveld, Damien van den Heuvel, Sten Hillenaar, Arzu Hoffman, Julia Hoffman, Yannick Hulsbos, Jelle de Jong, Nina de Jong, Ilias de Jonge, Koen Koorevaar, Beaudine Koppelaar, Nander Kroon, Bas Matena, Yasmin Mellas,  Yasmina Meinen, Corné Oldengarm, Karen Oldengarm, Alex van den Oudenhoven, Bryan Peeters, Patrick van Rikxoort, Tiën Ringeling, Stan van Rooij, Britney Schut, Manon Spoor, Femke Sprokkereef, Brian Stierman, Ticho Stuij van den Herik, Nicole Tria, Aline Troost, Stijn Troost, Yestin Vastenouw, Quinten Veenma, Romy Veldhoven, Lisa Veth, Danique Vrolijk, Alex van der Waal, Hanne-Meike Plaisier, Nikki Wils, Bertina Kuilder, Kimberly Hofstra, Marieke van Stee, Jeremy van Vuuren

Geslaagd voor de havo: Marilisa Boerman, Joy den Breejen, Nikita Herwig, Thomas Jacobs, Bram Klapwijk, Laura Koning, Emily Lanting, Anouk van Lit, Janine van Loenen, Sascha den Ouden, Petra Roodnat, Ralph Rouwen, Loeck Treure, Marijn Verhoeven, Nienke Vink, Rosa Vis, Cyrille van Vlijmen, Jefta Leeuwis, Marije Mouthaan, Martijn van Sinttruije, Lucas van den Brink, Tijn Dubbeld, Thijs de Feijter, Lobke Kroes, Christy Strijk, Esther van Zoelen, Manou Hubers, David Janssen, Mandy van Marle, Sander de Waal Kinderdijk Dennis Verveer, Robin Bakker, Lisette Boer, Marc Damsteegt, Mandy Groenewegen van der Weiden, Xander Hasman, Ilonca Hut, Sanne Molenaar, Maureen van den Oever, Erin van der Voorden, Veerle van der Burgh, Amber Gelderblom, Selena van de Kamp, Caleb van Wingerden, Anne Akerboom, Daniëlle Batenburg, Renate Batenburg, Kevin van Beest, Pieter van Beest, Lesley van Dam, Marieke Donk, Eline van Eeden, Miloš Erceg, Stan van Es, Davin Essenius, Dion Flach, Jerke Godeke, Daan van de Graaf,  Niek van de Graaf, Noah van de Graaf, Naomi Groeneveld, Bob Gündel, Esther Havelaar, Anna van Herwijnen, Fabiënne Kortekaas, Yorick Liefbroer, Kim Meijerman, Mitchell Mulder, Iris Oldengarm, Aaron Post, Kim Post, Joëlle Prins, Eva Rietveld, Lisanne van Rijn, Mark van Rijsbergen, Boris Rikken, Charlotte Riske, Laurian de Roo, Geertjan Saarloos, Gabriel Spiller Beltrão, Joost van Straten, Vienna Vagevuur, Stijn Verbeek, Tijmen Verhagen, Timo Verkuijl, Iris Verschoor, Cato Verver, David Vink, Nathan van Wijngaarden, Femke de Winter, Michael Zeegers, Jasper Mourik, Damian Prooij, Rosalie van den Berg, Noëlle de Bruin, Lieke Driesse, Manon van de Graaf, Leanne Hartog, Jacqueline Huijzer, Jerusha Huijzer, Sanne de Jong, Lennart Karsijns, Jennifer den Ouden, Sanne Schild, Rob Snel, Jasper Sprong, Sander Stam, Ralph Visser, Tim van Zanten, Dirk van Buren, Lindsay Jongste, Carmen Liefhebber,  Tom van der Kraan

Geslaagd voor het atheneum: Linde Arentze,   Ilse Barkmeijer,   Gert Giezen,   Matthijs Kiljan,   Julia Meijer,   Anne den Ouden,   Wesley Panman, Alysha Renneke,   Julia Verbeek,   Lotte Wesselius,  Frank van den Berg,  Jelle Bezemer,   Angela Bruintjes,  Queeny van Dooremalen, Lotte van der Glas, Nadie de Jong, Jeffrey Kharpatoe, Yentl Kroes, Judith van Oeveren, Kim van Oord, René Knook, Nadine van der Vlies, Thomas Dubbelman, Laura Klootwijk, Luuk van Asperen, Willem van Wijngaarden, Esther Kroon, Suzanne Ros, Levi Wolters, Levi Stam, Dominique van Beekveld, Kenneth van den Berg, Levi Dekker, Ezra Delgorge, Philip de Deugd, Pieter Dijkstra, Pascal van den Dool, Pim Gort, Lennard van Hal, Bastiaan den Hartigh, Nina Human, Niels IJsselstein, Ruben Janssen, Julia Jetten, Sanne de Jong, Marijn Kooistra, Danique Krommenhoek, Cecilia Liu, Lysanne Meijer, Sanne van Og, Peter Pluim, Mike Rietveld, Mike Spek, Jessie Stolk, Marije Verdoes, Davey Verdoorn, Sander van der Vlist, Anne Vonk,  Chris Vos,  Jana van Hooijdonk, Rosanne Bakker, Tamar Benjamins, Robin Heezen, Linde van Heteren, Mai Linh Koppelaar, Carine van der Sluijs, Rebekka Troost, Lorenza van de Visch,  Marieke van Buren,  Rick den Butter,   Maartje Honing,   Yannick Bikker,   Robbert Hak en Carlijn Oskam

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.