Drie geslaagden bij familie Hofwegen

15 juni 2017
Drie geslaagden bij familie Hofwegen

PAPENDRECHT - In Papendrecht zijn heel veel jongeren geslaagd voor hun opleiding. Bij de familie Hofwegen aan de Piet Heynstraat was het extra groot feest, want alle drie de kinderen uit het gezin, zijn geslaagd.

Pascal, Deborah en Brenda zijn een drieling en hebben alle drie tegelijkertijd examen gedaan op het Griendencollege in Sliedrecht.
Wat betreft hun vervolgopleiding gaan ze wel alle drie een andere kant op.

Nog een bijzonderheid is dat Pascal bij zijn geboorte de 30.000 ste inwoner van Papendrecht bleek te zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.