Perry Outlet gaat deuren sluiten

14 juni 2017
Perry Outlet gaat deuren sluiten

PAPENDRECHT - De outlet van Perry in Winkelcentrum De Meent (tegenover restaurant Mercato) gaat eind deze week de deuren sluiten.

Hoewel het bekend was dat de winkel vorig jaar bij de start hooguit een jaar open zou blijven, is het toch een verlies voor het winkelcentrum. Zeker omdat een paar maanden geleden de andere sportzaak in Winkelcentrum De Meent Sporttown de deuren had gesloten.

Normaliter heeft de Perry Outlet kortingen van 50% tot 80%, maar nu is er op alle artikelen tenminste 80% korting.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.