Sporttown gaat ook haar deuren sluiten

14 februari 2017

PAPENDRECHT - Dinsdag 14 februari 2017 was beslist geen Valentijnsdag voor sportwinkel Sporttown in Papendrecht. Met het volgende briefje lieten ze hun klanten weten dat de winkel er eind deze maand mee stopt:

"Lieve klanten en vrienden.

Na jaren van vallen en opstaan hebben wij moeten besluiten met de winkel te stoppen. Dinsdag 28 februari is onze laatste verkoopdag. Alles gaat weg tegen 50 % korting.

Bedankt voor jullie support de afgelopen jaren. Wellicht tot ziens."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.