Niek Graumans gastspeler bij Frank and the Club

13 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Niek Graumans gastspeler bij Frank and the Club

PAPENDRECHT - Tijdens de SamenLoop voor Hoop speelt Frank and the Club op vrijdag 23 juni om 19.30 uur een set songs uit het SWEET70TIES-programma. Vol energie en om het leven te vieren! Speciaal voor dit optreden speelt toetsenman Niek Graumans als gast bij de band.

Omdat de band in de mooie BB-Chum overhemden (van de kledingsponsor Zipp Mode) op het podium staat, mocht ook Niek Graumans vandaag een mooi BB-Chum overhemd uitzoeken bij Zipp Mode.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.