Alblas Auto levert bijzondere 'wespen' auto af

12 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Alblas Auto levert bijzondere 'wespen' auto af

PAPENDRECHT - Een Fiat 500 is bij uitstek geschikt om reclame mee te rijden. Alblas Auto B.V., gevestigd aan de Espenhof (WInkelcentrum Wilgendonk) mocht afgelopen week een nieuwe Fiat 500 leveren aan heer De Keijzer van het bedrijf De Keijzer Ongediertebestrijding.

Deze auto is ter promotie van de website www.wespennest.nl.

Kijk eens hoe gaaf dit gedaan is, een echte eyecatcher.

Alblas Auto wenst heer de Keijzer veel plezier met zijn rijdende visitekaartje.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.