Jeugd & Jongerenwerk organiseert wederom een Huttendorp voor de Papendrechtse kids

09 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Jeugd & Jongerenwerk organiseert wederom een Huttendorp voor de Papendrechtse kids

PAPENDRECHT - Na vier succesvolle edities organiseert het Jeugd & Jongerenwerk in Papendrecht wederom een Huttendorp voor de Papendrechtse kids in de komende zomervakantie op de Gemeentewerf.

Kids (6-12 jaar) kunnen van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus op de Gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan 4 in Papendrecht aan de slag om hun eigen hutten te bouwen. Hout en spijkers zijn volop aanwezig (gereedschap moet zelf meegenomen worden). Verder zijn dichte stevige schoenen verplicht.

Aanmelden voor het Huttendorp is wel verplicht en kost niets; dit kan vanaf 13 juni (10.00 uur) tot uiterlijk 28 juni (17.00 uur) via telefoonnummer; 06-10529938 (Frank de Boer).

Meld je aan met minimaal vier en maximaal vijf kids voor een hut (voor de hele week).

Aanmelden met minder kinderen en voor enkele dagen is niet mogelijk

Verder leert de ervaring dat de beschikbare plekken (100 kids voor 20 hutten) snel 'weg' zijn ………, en vol=vol.

Het thema dit jaar is SPROOKJES & STRIPFIGUREN. Daarnaast wordt er halverwege de week een spel gespeeld waarmee extra punten te verdienen zijn….., in de race naar de mooiste hut van 2017.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke en Wethouder Joke Reuwer (o.a. Jeugdzaken) zullen op vrijdag 18 augustus om 15.00 uur de mooiste hut uitkiezen en de daarbij behorende prijzen (gouden hamers en cadeau-bonnen) uitreiken.

Deelname kost € 2,50 per dag (10.00-15.00 uur) of € 10,00 voor de hele week. Kijk voor meer info over het nieuwe programma van het Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht op www.jenjwpapendrecht.nl of www.facebook.com/jenjwpapendrecht .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.