Excelsior heeft jubilarissen in het zonnetje gezet

07 november 2016
Excelsior heeft jubilarissen in het zonnetje gezet

PAPENDRECHT - Zaterdag 5 november heeft Excelsior Papendrecht tijdens een gezellige feestavond in het verenigingsgebouw haar jubilarissen in het zonnetje gezet en hen gehuldigd voor hun lidmaatschap en inzet voor Excelsior.
   
De jubilarissen Lisanne Kooijman en Sandra Peters zijn beide gehuldigd voor 12,5 jaar lidmaatschap. Aart van Tilbrug werd gehuldigd voor 25 jaar en Cees Verschoor voor 40 jaar lidmaatschap. Helaas kon jubilaris John Verhoev (12,5 jaar) niet bij de huldiging aanwezig zijn. Door de voorzitter werd stilgestaan bij de muzikale loopbaan van de jubilarissen en ook aan hun organisatorische inzet werd aandacht besteed. Hen werd een insigne, oorkonde en een prachtig boeket van de vereniging uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.