Excelsior zet jubilarissen in het zonnetje

04 november 2013
Excelsior zet jubilarissen in het zonnetje

PAPENDRECHT - Zaterdag jl. heeft Papendrecht’s muziekvereniging Excelsior tijdens een gezellige feestavond in het verenigingsgebouw haar jubilarissen in het zonnetje gezet en hen gehuldigd voor hun lidmaatschap en inzet voor Excelsior.

De jubilarissen Jos Vermaas en Joanne de Bruijn zijn beide gehuldigd voor 12,5 jaar lidmaatschap. Zij spelen in het orkest respectievelijk bariton-saxofoon en trompet, en beide hebben ook organisatorisch binnen Excelsior hun sporen zeker verdiend (en nog steeds, overigens), zowel in het bestuur als daarbuiten. Petra Hofwegen werd gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap. Zij bespeelt de alt-saxofoon en heeft zich jarenlang ingezet voor met name de coördinatie van de jeugdaangelegenheden en de opleidingen. Namens de KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen) waarbij Excelsior is aangesloten, werd door Jaap Kooijman Sr. stilgestaan bij de muzikale loopbaan van de jubilarissen bij het orkest, en ook aan hun organisatorische inzet voor Excelsior werd aandacht besteed. Hen werd namens de KNFM een insigne en oorkonde uitgereikt, alsmede een mooi eigentijds bloemstuk namens de vereniging.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.