Drie jubilarissen bij Excelsior

01 november 2010
Drie jubilarissen bij Excelsior

PAPENDRECHT - Zaterdag 30 oktober heeft Papendrecht’s muziekvereniging Excelsior tijdens een gezellige feestavond in het verenigingsgebouw haar jubilarissen in het zonnetje gezet en hen gehuldigd voor hun lidmaatschap en hun inzet voor Excelsior.

Alex Romijn werd gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap. Hij bespeelt de bugel en is concertmeester in het orkest van Excelsior. Bovendien is hij een aantal jaren actief geweest als bestuurslid. Jaap Romijn, vader van Alex, is al 50 jaar lid van Excelsior. Hij is ooit begonnen in de drumband, speelt alweer lange tijd es-bas in het orkest en is één van de drijvende krachten in de voorbereidingen van de jaarlijkse rommelmarkt. Ook Teus Versteeg werd in het zonnetje gezet voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Hij is ooit begonnen met het bespelen van de bugel maar speelt alweer vele jaren zijn partij op bes-bas mee. 
Daarnaast heeft hij zich jarenlang ingezet als bestuurslid en werd hij tijdens de huldiging een ‘wandelende computer’ genoemd vanwege zijn grote kennis van de vereniging. Namens de KNFM Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen) waarbij Excelsior is aangesloten, werd door Jaap Kooijman Sr. stilgestaan bij de muzikale loopbaan en de organisatorische inzet van de jubilarissen. Hen werd namens de KNFM een insigne en oorkonde uitgereikt, alsmede een fleurig boeket namens de vereniging.

Behalve de jubilarissen werden nog enkele mensen in de zonnetje gezet. 
Leon Verdoorn werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de slagwerkgroep in de vorm van lessen en begeleiding aan slagwerkleerlingen én als instructeur van de slagwerkgroep. Ook Jos Vermaas ontving een bedankje voor zijn inzet tijdens de afgelopen jaren waarin hij naast het bespelen van de tenorsaxofoon zeer veel inzet heeft getoond als bestuurslid.

Foto: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.