Excelsior zet 6 jubilarissen in het zonnetje

07 november 2005
Excelsior zet 6 jubilarissen in het zonnetje

PAPENDRECHT – Zaterdag jl. heeft Papendrecht’s muziekvereniging Excelsior tijdens een gezellige feestavond in het eigen clubgebouw maar liefst 6 jubilarissen in het zonnetje gezet en hen gehuldigd voor hun inzet voor en lidmaatschap van de vereniging.

Eline Julius werd gehuldigd voor 5 jaar lidmaatschap als majorette, Cindy van Ballegooijen en Cindy Loeve ieder voor 10 jaar lidmaatschap als majorette en Wijnand Buursema, Jan Meerkerk Jr. en Henri Zenhorst ieder voor 12½ jaar lidmaatschap als muzikant. Er werd even stilgestaan bij de muzikale loopbaan van alle jubilarissen; Wijnand Buursema is behalve muzikant, al jaren actief in het bestuur, waar hij reeds diverse functies heeft bekleed en momenteel de functie van vice-voorzitter voor zijn rekening neemt.

Namens de KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen) waarbij Excelsior is aangesloten, werd door Jaap Kooijman Sr. aan de jubilarissen een certificaat uitgereikt. De dames ontvingen als presentje een ketting met hangertje, de heren ontvingen een speldje en iedere jubilaris werd namens de vereniging een fleurig boeket aangeboden. De feestavond werd daarna tot in de kleine uurtjes voortgezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.