Uitslagen 4 Mijl van Papendrecht

05 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Uitslagen 4 Mijl van Papendrecht

PAPENDRECHT - Zaterdag 3 juni 2017 is voor het eerst tijdens de wielerronde van Papendrecht de 4 Mijl van Papendrecht gelopen. Een snelle stratenloop over 4 ronden voor zowel wedstrijdatleten en recreanten.

De winnaars van de 4 Mijl van Papendrecht zijn

Heren
1 Max Polak uit Papendrecht 
2 Cornelis Chatziioannou uit Spijkenisse 
3 Remon van de Wal uit Papendrecht

Dames
1 Cora Vlot uit Alblasserdam 
2 Bianca Gerritse Dordrecht
3 Maria Simanovick Dordrecht

Uit handen van Rondemiss Denise Janssen uit Papendrecht ontvingen de winnaars een mooi boeket bloemen.

Tekst en foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.