Robin Wennekes wint de Ronde van Papendrecht

05 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Robin Wennekes wint de Ronde van Papendrecht

PAPENDRECHT - Robin Wennekes wint de Ronde van Papendrecht

Papendrecht- De 64e Wielerronde van Papendrecht is bij de elite mannen/beloften gewonnen Robin Wennekes uit Dodewaard. Na tachtig kilometer koersen door de wijk Westpolder was hij de snelste in de eindsprint.

Laurens Koster uit Oegstgeest won bij de amateurs/sportklasse/junioren.

Leo van Belle uit Zoetermeer was bij de nieuwelingen de snelste.

Foto en Tekst: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.