Zijn 33 prullenbakken nog niet genoeg voor de rommel in het zwembad?

29 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Zijn 33 prullenbakken nog niet genoeg voor de rommel in het zwembad?

PAPENDRECHT - Het personeel van het zwembad wordt er bijna moedeloos van. Hier een hartekreet: 'Soms vraag ik me af hoeveel prullenbakken we nu in het zwembad moeten plaatsen. Er staan er nu 33 en nog ligt het veld vol met afval. Maar het opvoeden begint bij de ouders, maar zelfs die laten de vuile luiers overal slingeren. We zijn dagelijks met 6 man meer dan een uur aan het puinruimen."

Papendrecht is een mooi en schoon dorp langs de rivier. Laten we er nu toch met zijn allen voor zorgen dat ook de recreatie in het mooie zwembad een mooi en vooral opgeruimd festijn blijft........

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.