SamenLoop voor Hoop staat met kaarsenzakken op de Kerstmarkt

12 december 2016
SamenLoop voor Hoop staat met kaarsenzakken op de Kerstmarkt

PAPENDRECHT - In 2017 vindt voor de 2e keer de SamenLoop voor Hoop plaats. Dit is een 24-uurs estafettewandeling voor KWF Kankerbestrijding en vindt op 23 en 24 juni 2017 plaats. Papendrecht is de enige plaats in deze regio waar een SamenLoop georganiseerd wordt. Teams van buiten Papendrecht zijn dan ook van harte welkom om zich in te schrijven.

Dit grote evenement wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. Ingeschreven teams en ook de organisatie zelf zijn nu al bezig met acties om geld in te zamelen. Die tellen allemaal mee met de opbrengst die zaterdag 24 juni om 16.00 uur bekend wordt gemaakt.

Tijdens de SamenLoop staan langs de hele wandelroute verlichte kaarsenzakken. (waarop persoonlijke boodschappen kunnen worden geschreven of getekend)  Deze zakken kunnen gekocht worden in de paarse kraam van SamenLoop Papendrecht op de Kerstmarkt. De Kerstmarkt is komende vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2016 op de Markt.

Kom ook naar de kraam voor meer informatie over het evenement. De  mensen van de organisatie staan klaar om informatie te geven, vragen te beantwoorden en om u eventueel in te schrijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.