Nieuw wielerboek van Martin Bons: 'De kunst van het sprinten'

24 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuw wielerboek van Martin Bons: 'De kunst van het sprinten'

PAPENDRECHT - Martin Bons heeft een nieuw Wielerboek geschreven.

'De kunst van het sprinten' heet het nieuwe boek van de in Papendrecht geboren journalist, schrijver en wielerfanaat Martin Bons.

Het boek leest zeer gemakkelijk en prettig. Bons is uitstekend gedocumenteerd en voert de lezer mee.

Een uitstekende aanvulling op de andere twee wielerboeken van Martin Bons. Originele verhaallijn waarin spanning, verbazing en humor elkaar naadloos aanvullen. Martin Bons doet alles om de ziel van de sprinter te vangen. Een echte aanrader. Dit boek is te bestellen op internet of bij uw boekhandel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.