Papendrechtse broer en zus Binck en Lenthe liepen op Fashion Event Summer '17

23 mei 2017 door Ton Vermeulen
Papendrechtse broer en zus Binck en Lenthe liepen op Fashion Event Summer '17

PAPENDRECHT - “Superleuk”, vonden de Papendrechtse broer en zus Binck (7) en Lenthe (10) het. Ze hebben afgelopen zaterdag meegelopen op de Fashion Event Summer '17 op de Kerkbuurt in Sliedrecht. Om 14.00 uur en 15.00 uur waren er Fashionflitsen en Heidi was de Ladyspeaker. Er was een DJ en ook aan de allerkleinste was gedacht. Voor hen was er een springkussen en ze konden zich laten schminken.

“We kregen hele gave cadeautjes!”, vertelt Lenthe nog steeds heel enthousiast. "En mijn vriendin Patou mocht ook mee doen.” Ook Binck’s vriendje Jayden liep mee met de show. Ze werden gevraagd door hun buurvrouw, die in één van de deelnemende winkels werkt. Van tevoren hebben ze twee setjes gepast en mochten daarmee twee ronden van drie minuten showen.

Lenthe en Binck hebben nooit eerder aan een modeshow meegedaan. Lenthe was daarom wel een beetje zenuwachtig. “Omdat ik het nog nooit had gedaan was het best spannend”, zegt ze.

Patou (l) en Lenthe (r)

Oefenen
“Ik heb niet echt geoefend”, zegt Binck. "Wel heb ik een filmpje op you tube gekeken.””Ik heb een beetje geoefend”, zegt Lenthe. De kinderen hadden veel succes met hun optredens. Er werd leuk gereageerd en het publiek klapte. Over de geshowde kleding zijn de twee wel te spreken. “Voor een deel hebben we de kleding zelf uitgezocht”, vertelt Lenthe. “Maar vooral ook samen met Hetty van de winkel. De kleding was echt te gek!” “Ik vond de kleding ook heel gaaf”, zegt Binck. “Ik mocht ze zelf uitzoeken en heb ze ook gekocht.”

De kinderen hoeven niet lang na te denken of ze nog eens mee zouden doen, als ze gevraagd worden: “Jaaah!” en “Ja hoor”, is het antwoord.

De deelnemende winkels waren Van de Ven, Juwelier Verhoef, Today Jeans & Fashion, Tomorrow, Shoeby, KING jeans & Casuals, Quinna for Women en SJEUN Optiek.

Foto onder: Jayden (l) en Binck (r)

Foto's Natascha Baan                                                                           

                                                                                                                                             

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.