Vanaf heden is de Biespas ook te koop in Landwinkel de Heerlijkheid

16 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Vanaf heden is de Biespas ook te koop in Landwinkel de Heerlijkheid

PAPENDRECHT / DORDRECHT - De Biespas kunt u aanschaffen, of nog leuker, cadeau geven. Met de aankoop van de Biespas draagt u bij aan een beleefbare Biesbosch. Met uw steun kan de Biesbosch blijven groeien met voorzieningen zoals informatieborden, wandel- en fietspaden en aanlegsteigers.

Om u te bedanken voor deze steun ontvangt u dan elk kwartaal allerlei tips, voordelen, exclusieve activiteiten en seizoensgebonden belevenissen. Biespashouders hebben een streepje voor. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de exclusieve belevenissen, speciaal voor de Biespashouders, korting op bootverhuur e.d.. De pas zit in een mooi doosje met een informatieboekje en een activatieformulier erbij, een prachtig cadeau.

De Heerlijkheid, als buren zijnde van de Biesbosch, vond dit initiatief zo leuk dat zij zich direct als verkooppunt hebben aangemeld. De Heerlijkheid werkt al jaren op natuurvriendelijke basis en zij steunen dan ook graag zo’n mooi gebied als de Biesbosch. Hun werk-, educatie- en handelswijze sluit aan bij een project als deze.

Vanaf heden is de Biespas dan ook te koop in Landwinkel de Heerlijkheid te Papendrecht. Op de foto is te zien dat Wim Slootweg: manager van Biesboschcentrum Dordrecht en projectleider Biespas aan Ester Korteland van Landwinkel de Heerlijkheid de Biespassen voor de verkoop overhandigd. De Biespas kost € 15,-.

Op www.biespas.nl kunt u nog meer verkooppunten (o.a. VVV-punten) en informatie vinden.
Op www.heerlijkheidpapendrecht.nl kunt u de openingstijden en meer informatie vinden over dit verkooppunt.

P.s. Op zaterdag 1 juli wordt ‘De dag van de Heerlijkheid” gevierd. Een feestdag van 10-17 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.