Uit- en thuisprogramma op de Willem

15 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Uit- en thuisprogramma op de Willem

PAPENDRECHT - In de gymzalen waren examenkandidaten geconcentreerd in de weer met hun  centraal schriftelijk eindexamen, maar voor de brugklassen van het Willem de Zwijgercollege was er een Uit- (Friesland, Texel, Brabant, Limburg) en Thuisprogramma.

Iedere dag sprongen de leerlingen, die niet op kamp gingen, op de fiets om  in de omgeving wat leuks en/of sportiefs te beleven zoals: een rondleiding op een kaasboerderij in Kinderdijk, bezoek aan Museum van Gijn en beklimming van de toren van de Grote Kerk in Dordt, filmopnames maken tijdens een bezoek aan het Onderwijsmuseum en zwemmen in de Lockhorst. Door het slechte weer werd de dropping in de Alblasserwaard vervangen door een aangepast programma in school.

Al met kwamen alle brugklassers van de Willem vrijdagmiddag moe, maar o zo voldaan weer thuis!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.