Ook op de Willem zijn de examens begonnen

15 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Ook op de Willem zijn de examens begonnen

PAPENDRECHT - Net als op alle 641 andere middelbare scholen in Nederland zijn ook in Papendrecht de centrale schriftelijke examens op het Willem de Zwijgercollege begonnen. Vanaf woensdag 10 mei tot en met dinsdag 23 mei worden er geen lessen lichamelijke opvoeding binnen gegeven, want de gymzaal is in deze periode stiltegebied: hier moet het gebeuren.

De examenkandidaten van vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium zwoegen en zweten om goed te scoren, zodat ze hun fel begeerde diploma kunnen bemachtigen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.