Vernieuwde Prins Florisschool feestelijk geopend

12 mei 2017

PAPENDRECHT - Op 12 mei is de vernieuwde Prins Florisschool aan de Moerbeihof feestelijk heropend door wethouder Joke Reuwer. In de ochtend hadden alle kinderen een feestelijk programma met heerlijke pannenkoeken, en om 12.00 uur was de officiële heropening, waarbij ook alle ouders welkom waren.

Meester Cent kreeg een mooi foto-mozaïek van het logo van de school waarin foto's van alle kinderen zijn verwerkt, zie foto. Deze heeft nu een mooie plek in de hal van de school gekregen.

En vanaf vandaag zijn ook de leerlingen van de Lindenzoom weer terug op hun vertrouwde locatie, een gepimpte versie van de dependance die meer dan 20 jaar geleden 'tijdelijk' was neergezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.