Locatie Moerbeihof van de Prins Florisschool na ware metamorfose weer open

10 januari 2017

PAPENDRECHT - De afgelopen 5 maanden heeft de locatie Moerbeihof van de Prins Florisschool een ware metamorfose ondergaan. Gedurende deze periode waren alle leerlingen op een andere locatie gehuisvest.

Op 9 Januari opende de Moerbeihof voor het eerst weer haar deuren. De rode loper was uitgelegd om alle leerlingen en hun ouders te ontvangen en kennis te laten maken met het vernieuwde schoolgebouw.

Op zaterdag 28 januari van 10.00 uur tot 13.00 uur zal er een Open Dag op deze locatie georganiseerd worden voor omwonenden, voor ouders die zich aan het oriënteren zijn voor hun kinderen en ook voor u als u gewoon nieuwsgierig bent hoe de school er na de renovatie uitziet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.