Basketbalvereniging Flush '72 wordt Rowic Papendrecht

12 mei 2017

PAPENDRECHT - De Papendrechtse basketbalvereniging Flush '72 houdt op te bestaan, maar gaat verder onder de naam Rowic Papendrecht.

Na 45 jaar komt er een einde aan de Papendrechts basketbalvereniging Flush '72. De laatste jaren werd het steeds moeilijker om zelfstandig te functioneren. Op 31 mei 2017 behaalt Flush'72 de eindstreep. In goed overleg met het bestuur heeft een aantal vrijwilligers de mogelijkheden onderzocht om samen te werken met een basketbalvereniging in de nabije omgeving van Papendrecht. Deze 'fusie-commissie' heeft voor de toekomst afspraken kunnen maken met basketbalvereniging Rowic in Dordrecht. Hiermee is een mooie doorstart gerealiseerd voor de basketbalsport in Papendrecht.

Concreet verandert 1 juni 2017 de naam Flush '72 in Rowic Papendrecht. De jeugd van 8 tot en met 18 jaar kan onder deze naam blijven trainen en spelen in Papendrecht in de sporthal van het Willem de Zwijger college.

Vanuit Rowic Dordrecht worden enkele teams (technisch) ondersteund. Hiermee is de geweldige inzet van alle vrijwilligers in de achterliggende jaren beloond. Ook voor het komende seizoen wordt de Papendrechtse jeugd de gelegenheid geboden om te komen basketballen. Naast de sportieve activiteiten worden er leuke evenementen georganiseerd. Iedereen is van harte welkom en men kan altijd vrijblijvend enkele trainingsavonden bijwonen. Daarnaast is men op zoek naar mensen met basketbal ervaring die het leuk vinden om de Papendrechtse jeugd te trainen en te coachen. Voor meer informatie, zie www.rowic.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.