Herman Nieuwstraten maakt nieuwe column over 'Vrijheid van Meningsuiting'

09 mei 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De Columnist van Papendrecht.net Herman Nieuwstraten heeft enkele dagen geleden een nieuwe column geplaatst.

Herman laat zijn licht schijnen over vrijheid van meningsuiting, en neemt het in zijn column op voor de gemeente Papendrecht.

Herman Nieuwstraten begint zijn column als volgt: "Ergeren dat doe ik mij regelmatig als ik weer allerlei commentaren zie op o.a Facebook en Twitter.........." De rest van de column kunt u hier lezen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.