Parkeergarage Overtoom nauwelijks gebruikt

08 juni 2012
Parkeergarage Overtoom nauwelijks gebruikt

PAPENDRECHT - Tijdens de raadsvergadering op donderdag 7 juni werd onder andere gesproken over de parkeergarage aan de Overtoom. Deze garage wordt, twee jaar na opening, nog altijd nauwelijks gebruikt en kost de gemeente zelfs geld in plaats van dat er wordt wordt verdiend.

Reeds enige tijd wordt er een plan gemaakt om meer automobilisten naar de parkeergarage te lokken, maar dat plan is nog altijd niet klaar, tot ergernis van diverse politieke partijen.

Verantwoordelijk wethouder Wilco Scheurwater gaf aan dat het plan vrijwel gereed is en dat er na de zomer een voorstel komt, waarna de gemeenteraad een besluit kan nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.