Dringen op parkeerhofje achter de marktflat

13 oktober 2011
Dringen op parkeerhofje achter de marktflat

PAPENDRECHT - Achter de Marktflat en tussen de rijbaan van de P.C. Hooflaan is een parkeerhofje, zoals dat in de volksmond wordt genoemd. Die parkeerplaatsen zijn bedoeld voor bewoners van de Marktflat, die daarvoor betalen als vergunninghouders.

Sinds de komst van de Action is het een komen en gaan van auto's die op die parkeerplaatsen gaan staan.

Als je op de P.C. Hooftlaan tij en het hofje wilt indraaien staat er dan ook een bord geplaatst met de tekst:

Parkeren voor vergunninghouders.

Bewoners Herman van Dalen maakt melding van het volgende hierover: ”Als je de autorijders erop attendeert dat je niet daar parkeren mag, zijn de meeste erg verbaasd zo in de trand van: Staat er een bord dan en waar staat dat dan? Maar goed, om een lang verhaal wat korter te maken: ik ben geen toezichthouder en of ze al dan niet hun auto weer weg zetten. Dat bord staat gewoon op de hoek van de parkeerplaatsen voor vergunninghouders en is goed te zien als je van de P.C. Hooftlaan het hofje wilt indraaien. Misschien dat het een wat groter bord zou kunnen zijn.

Dan komt het volgende wat ook het Parkeerhofje betreft:

 Er zijn bij de bouw en renovatie van de Marktflat ook 2 lantarenpalen geplaatst. Die staan er nu al een paar maanden zonder dat ze licht geven, en dat is nu ‘s avonds best wel donker daar achter. Ik heb al verschillende keren daar melding van gemaakt. Ook heb ik, voor zover ik dat kan zien, al enkele keren een wagen van City-Tec zien staan, en was er iemand bezig die lantarenpalen te bekijken en na 5 minuten weer weg. Dus dacht ik: eindelijk licht vanavond daar op die donkere parkeerplaats...maar nee hoor. Tot op heden geen verlichting.

Wat schetst gisteren mijn verbazing toen ik naar de parkeerplaats keek....er zat op iedere lantarenpaal (2 dus) een geel bordje met de tekst:

Let op! Alleen voor vergunninghouders.

Zouden die kleine bordjes nu bedoeld zijn voor hen die hun auto daar willen parkeren, of gaat het licht alleen branden als wij met een vergunning onze auto daar parkeren en dat dan het licht gaat branden??

Nou, dat laatste is natuurlijk niet zo en het eerste is toch wel erg vreemd om zo’n bordje op een lantarenpaal te plaatsen.

Ik ben benieuwd of het licht nu wel binnenkort wordt gemaakt, want Papendrecht.net wordt goed door ambtenaren bekeken!”

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.