A.A. de Haan Stichting steunt Excelsior Papendrecht met 1500 Euro

28 april 2017 door Hennie van der Zouw
A.A. de Haan Stichting steunt Excelsior Papendrecht met 1500 Euro

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht is verheugd met de steun van de A.A. de Haan Stichting, in de vorm van een schenking van Euro 1.500,- voor aanschaf van muziekinstrumenten, o.a. ten behoeve van de jeugdopleiding. Dankzij de bijdrage kan de aanschaf van nieuwe instrumenten gerealiseerd worden, zodat er ruimte geboden kan worden voor het groeiende aantal jeugdleden.

De A.A. de Haan Stichting heeft ten doel het verlenen van financiële ondersteuning aan o.a. instellingen of personen in de Alblasserwaard, die zich bezighouden met culturele of sociale activiteiten. Excelsior is bijzonder blij met de financiële ondersteuning van de stichting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.