Koningsspelen weer van start

21 april 2017 door Josette Huisman
Koningsspelen weer van start

PAPENDRECHT - Vanmorgen is Koningsspelen 2017 op de basisscholen in Papendrecht van start gegaan. Ook Kindcentrum Prins Constantijn doet daar vandaag aan mee. Alle kinderen dansten om 9:40 uur mee aan de "Okido".

De Okido is een lied van Kinderen voor Kinderen, waarbij wordt gezongen en gedanst. Op de Constantijn volgt nu voor alle kinderen een Koningsontbijt. Als dat klaar is gaan de jonste kinderen een vossenjacht doen en vanaf groep 3 zijn er de Koningsspelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.