Jumbo nieuwe hoofdsponsor voor Ronde van Papendrecht

19 april 2017 door Hennie van der Zouw
Jumbo nieuwe hoofdsponsor voor Ronde van Papendrecht

PAPENDRECHT - Met veel enthousiasme kan het bestuur van de Stichting Wielercomité Papendrecht meedelen dat Jumbo Supermarkten vanaf de 64e Ronde van Papendrecht hun hoofdsponsor zal zijn.

De Jumbo Ronde van Papendrecht zal op 3 juni a.s. gereden worden. Onlangs vond de ondertekening plaats tussen Stichting Wielercomité Papendrecht en de beide Jumbo Supermarkten uit Papendrecht.

Voorzitter Michel Zegelaar en Peter Niemeijer, pr & communicatie, ondertekenden namens Wielercomité Papendrecht de overeenkomst. Vanuit de Jumbo Supermarkten tekenden filiaalmanagers Dennis Wijnveldt en Sajad Bagherzada.

Met deze overeenkomst is de Stichting Wielercomité Papendrecht een nieuwe weg ingegaan en proberen ze met diverse acties en activiteiten de Jumbo Ronde van Papendrecht tot een geslaagd evenement te maken. Naast verschillende wielerwedstrijden vindt er dit jaar ook een hardloopwedstrijd plaats; de 4 mijl van Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.